duminică, 5 aprilie 2009

Inadmisibil

La 17 ani si 4 luni sa nu ai voie sa stai pe net pana la ce ora vrei. Ughhh! 

Somn 3

Astept sa vina mama sa imi ia calculatorul, e deja 1 jumate si eu trebuie sa ma trezesc la 6 jumate. Good luck with that. Parca vad cum o sa incerc sa ii explic mamei printre cascatrui ca de fapt nu facem primele 3 ore ca profele sunt toate bolnave si in concediu medical. Sper sa ma creada. Nu e vina mea ca timpul trece asa de repede cand ai ce sa faci si se pare ca in seara asta am avut ce sa fac.

Alt subiect.

Se pare ca daca esti baiat este la fel de obligatoriu sa te duci la sala cum este pentru fete sa se duca la epilat. Dar eu nu vreaaauuuu sa ma duc la salaaa!!! E plictisitor, foarte plictisitor, cel mai plictisitor si mai si platesti pentru asta. Vreau sa cumpar o chestie care iti face muschi, gen daca sa inventat inima artificiala, penis artificial, sani artificiali, fata artificiala, pana si inteligenta artificiala de ce nu a inventat nimeni muschii artificiali??? Ii vreau!!!

Alt subiect, mai putin superficial.

Mai am putiiiiinnn de tot si termin prima miscare din sonata lunii. Gen sunt UPER fericit. Cred ca imi place cuvantul asta, uper, e ciudat si nul foloseste nimeni, inca. Revenind la pianul meu, cand incep sa cant melodia aia chiar simt ca imi place, bine adevarul adevarat e ca trebuie sa ma autoconving 30 de minute sa ma duc la pian si apoi cand ajung in fata lui imi amintesc ca mie foame sau ceva de genul dar cand ma apuc sa cant, dracu ma mai scoate din fata lui vreo ora sau poate chiar 2. Redevin sensibil si nu pot sa zic ca imi displace.


Alt subiecet.



Petrecere aseara. WOW... Paul praf, tom praf, anabelle cea mai praf. Uhuuu i fly like paper get high like planes si invers.... sau poate ca rosia nu poate sa fie tramvai. Oricum a fost ciudat. Foarte ciudat. A trecut timpul pentrecerilor cu muuult alcool si muuulta muzica si muuulta buna dispozitie. Acum mai e doar alcoolul si muzica, care e din ce in ce mai irelevanta pentru ca e alcoolul. Trebuie sa gasim ceva nou, ceva gen la fel de fun cum erau petrecerile la inceput, cu mai putin alcool si mai multa buna dispozitie. 



Alt subiect.



A venit mama, nu cred ca o sa mai am leptopul o perioada... Noapte buna.



Somn 2

Sunt Pitiponc si ma laud. 

Serios, ma ia somnul cand aud despre fluviul cu cea mai mare densitate din lume si despre cum se rezolva exercitiile la matematica cu teorema lui Fermat. De ce ai vrea sa stii chestiile astea cand poti sa stai pe mess si sa o barfesti pe Xuleasca si pe Yulescu. E mult mai fuunnn. Cand stai pe beller la cafenea tragand de apa aia plata de 3 ore si primind comentariu de la Tom "bai frate tu nu stii ma sa tragi de apa aia ca mine tre sa iesim o data la tonka sa te invat" si incercand sati dai seama care e capitala Havana sau Cuba. Si totusi parca mam simtit cam prost cand ma intrebat cineva care este fluviul cu cea mai mare densitate din lume si eu am spus Arizona... tot cu a e si ala!!! 
Mam hotarat ca de astazi inainte am sa folosesc internetul si in scop educativ/cultural/inteligent, da, se pare ca poti sa il folosesti si in acest scop, de acum in colo am sa imi rezerv 30 de minute in fiecare seara ca sa stiu sa localizez Botswana si Angola pe harta si eventual sa le stiu si capitalele si daca ma enervez poate invati si formula acidului formic si al acidului propionic, ca tot sunt corijent la chimie. 

In restul timpului liber am sa rad de pantofii aleia si de sapca aluia prin Turabo sau Mon Cher sau mai stiu eu ce alt fel de loc deăsta cult. Si ca tot veni vorba de cultura, e feșăn sa fii cult? Ca daca nu e, nu mai vreau. 

Somn 1

Nu am mai scris, mia fost lene, de fapt mia fost atat de lene incat nici macar nu am mai intrat pe hi5, dar mite pe blog. Ideea este urmatoarea: nu mam schimbat! (nu ma refer la articole vestimentare)
  • Am observat ca de fiecare data cand aberez aici, in coltul meu vesel pe care stiu ca nul citeste nimeni schimb subiectul ca nimeni altcineva, si de fiecare data am o tema despre care incerc sa vorbesc dar rareori o duc la bun sfarsit.
Revenind la Concluzia mea. Ieri cand stateam la petrecerea lui Berti si filozofam despre tot felul de chestii irelevante am ajuns la o concluzie, eu tot timpul raman la fel, toata lumea se mai schimba in timp, mai ales la varsta asta, numai eu nu ma schimb. Deloc. Stiu stiu egocentrismul meu o sa ajunga la un nivel atat de ridicat incat o sa ajung sa ma ironizez singur pentru ca o sa mi se para prea banali si nedemni de ironie "restul". Dar chiar e asa, nu mam schimbat din niciun punct de vedere. Sunt la fel de plin de irascibilitate, la fel de afectat si nepasator de fapt, la fel de plictisitor. Cred ca devin plictisitor, am ajuns sa ma plictisesc si pe mine. Am sa caut pe net inteligenta de cumparat ca am observat ca in malluri nu se gaseste.